Nu kan du prenumerera på tillskott

Nu kan du prenumerera på tillskott

Nu kan du prenumerera på tillskott till din häst. Trot On är troligtvis den första renodlade foder- och tillskottsbutiken i Sverige att erbjuda denna tjänst.

Många hästar äter vitaminer, mineraler och andra tillskott dagligen. I det stressade vardagslivet kan det ibland vara svårt att komma ihåg att åka förbi foderhandlaren och köpa de tillskott som börjar ta slut i foderkammaren. Med Trot Ons nya prenumerationstjänst slipper hästägaren tänka på det. Istället kommer tillskottet direkt till hästägaren utan att denne behöver tänka på det.

De tillskott som går att prenumerera på är bland annat: vitaminer och mineraler samt led- och hovtillskott. Den som är intresserad av att prenumerera på en viss produkt går helt enkelt in på respektive produktsida på Troton.se och scrollar längst ner på sidan. Där finns information om produkten ingår.

   - Vi vill förenkla livet för Sveriges hästägare. Att prenumerera på tillskott är både billigare och enklare, säger Carro Eriksson, ägare och vd för Trot On.

Trot On är Sveriges nyaste e-butik specialiserad på tillskott, vitaminer och mineraler till hästar. Butiken erbjuder klimatkompenserade transporter i återbrukat emballage. I sortimentet finns välkända tillverkare såsom: Pavo, Trikem, Emin, Friska Leder, Hippofix och Steel Joint.