Om oss

"Det måste gå att göra bättre"

Trot On skapades ur en tanke om att "det måste gå att göra bättre". Vilka tillskott som just din häst behöver ska inte behöva avgöras av vad som finns i din lokala ridsportsaffär eller vad som passar din stallägares hästar.

Alla hästar är unika

Alla hästar är unika och förtjänar därför tillskott som passar just dem, baserat på vilka värden ditt grovfoder har och vad din häst gör för arbete - eller om den inte gör något arbete alls. När du handlar hos Trot On har du tillgång till våra leverantörers foderrådgivare. Det är en trygghet för dig - och din häst.

#femaleowned

Bakom Trot On finns inget stort, utländskt investmentbolag, utan grundaren Carro Eriksson samlade sina livslånga kunskaper om hästar, kommunikation och marknadsföring och startade Trot On Sverige AB. Efter att ha arbetat med internationellt tävlande hästar och själv ha tävlat på MSV nivå i fälttävlan och dressyr har hon byggt på med teoretiska utbildningar inom exempelvis "Equine Nutrition" parallellt med en civil karriär inom marknadsföring och kommunikation. Hon vet vad dagens hästägare vill ha och vad deras hästar behöver.


Carro Eriksson, foto: Thron Ullberg.

Brett sortiment och snabba leveranser

Trot On satsar på ett brett sortiment med fullständiga tillskottssortiment från de varumärken vi representerar - och till skillnad mot de flesta andra näthandlarna har vi ett eget lager, där vi försöker att alltid ha produkterna hemma, även sådana som inte är så populära generellt. Det betyder snabba leveranstider. Vi fyller ständigt på med nya leverantörer, så om du inte hittar tillskott från din favoritleverantör, kontakta oss. Det är möjligt att vi redan har dem på väg in i sortimentet.

Men var är kraftfodret?

I de flesta stall ingår kraftfoder i hyran. Detta kombinerat med insikten om att många hästar klarar sig utmärkt utan extra kraftfoder gör att vi väljer att inte sälja säckar med kraftfoder. Kraftfodersäckar är också något som är extremt dyrt att frakta styckvis, vilket gör att totalpriset per säck skulle bli orimligt högt för dig som kund. Med det sagt kan vi leverera kraftfoder och säckar på pall direkt till ditt stall från de varumärken vi representerar. Kontakta oss via hej@troton.se för en offert!

Vin eller vitamin i lådan?

De flesta näthandlarna skickar varorna i specialtillverkade kartonger. Det gör inte Trot On. Istället försöker vi återanvända förpackningar i så stor utsträckning som möjligt. Vi samarbetar med lokala handlare i närheten av vårt lager. Många av de kartonger som de får sina varor i pressas ihop och skickas till återvinning, trots att de är fullt funktionsdugliga och kan mycket väl användas igen. Vi samlar ihop dessa och använder när vi skickar ut våra ordrar. Därför kan du få hem din beställning i exempelvis en vinkartong.